#350
Bronzen boeddhabeeld 7 cm boeddhisme beeld van een figuur, kunst en kunstnijverheid van tibet
prijs €12.76 EUR
categorie
Beelden
toestand
actief
betaalmethoden
  • Paypal
  • Moneygram
  • Bank Wire
verzendkosten
  • NL verschepen prijs: €4.41 EUR
  • Internationale verzending prijs: €4.41 EUR
korting
Besparen €2.21 EUR op de scheepvaart [?]
levertijd
15-30 dagen geldig online volgen
resultaat
retourzendingen geaccepteerd
koper bescherming
garantie op volgorde van ontvangst of geld terug
verkoper informatie

verkocht door kunst

lid sinds: 28.04.2014


Toon alle artikelen van deze verkoper

Meer over post
Bronzen boeddhabeeld, de hoogte is 7 cm.

TIJDSTIP VAN LEVERING: verzenden Wij uw bestelling uit Lhasa, Tibet, na 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. De geschatte tijd wanneer ontvangt u uw bestelling is 15-20 dagen. Het volgen van de USPS van toepassing voor de verenigde staten. Er kan enige vertraging door de post van de lucht, maar in het algemeen zijn deze vertragingen niet regelmatig voorkomt. De mail is gecertificeerd, dus als u het niet ontvangen van uw bestelling in 1 maand zullen we een formele klacht bij het postkantoor. De tijdslimiet 55 dagen.

EXPRESS SHIPPING OPTIE: ook bieden Wij express verzending met EMS. Met behulp van deze optie die u in staat zal zijn om uw bestelling te ontvangen in 5-10 dagen naar de VS en 7-15 dagen wereldwijd. Neem Contact met ons om u de especific express verzendkosten voor het exacte bedrag van de producten die u bij ons besteld.

KORTING VOOR samengestelde ORDERS: Als je 2 of meer percelen, is er een scheepvaart-korting van 3 USD per extra lot dat u koopt. Bezoek onze winkel in de Wereld Biedingen om te kijken vele andere producten die wij aanbieden. Wij zijn de groothandel. Als u op zoek bent om te kopen producten door hundrends of duizenden, stuur ons een bericht voor een speciale prijs en een "nu kopen" te veel.

FEEDBACK: Als je tevreden bent met het product, laat het ons positieve feedback. Dit zal ons helpen om betere service te verlenen en tot het aanbieden van meer producten voor de verkoop. Als er een probleem is met uw bestelling, stuur ons een bericht en we lossen het op. Bedankt.
Beoordelingen

Uw e-mailadres:

vraag: